miercuri, 27 octombrie 2010

O lume pierduta in culori

Au fost zile fara soare, ratacite intr-o atmosfera cenusie, lipsite de viata si de culoare. Cat am asteptat aceasta clipa! Trebuia sa redescoperim natura cum moare incet si frumos pentru a lasa loc imparatiei albe.




Cu ajutorul acestor imagini am redat atmosfera pe care am intalnit-o in satele aflate la poalele Craiului. Trebuie sa-i multumesc lui Nicusor Bobocea pentru fotografii, multe poarta semnatura lui si merita cuvinte de lauda:



Acum o saptamana un amic mi-a spus ca e prea frig ca sa mai mearga pe munte. Vara e cel mai bine. Din pacate pierdem tot ce e mai frumos daca evadam in natura intr-un singur anotimp. Fara sa gresesc, pot sa spun ca suntem norocosi ca avem patru anotimpuri si nu se merita sa ramanem inchisi noua luni in betoanele oraselor pentru a face loc unei singure interpretari. Prea putin, merita cautat mai mult.






Parasim aceste locuri si ne indreptam spre casa. Urmeaza iarna, rece si alba care o sa ne aduca noi imagini si nenumarate povesti.

5 comentarii:

  1. V-am linkuit si pe twitter sa stiti pentru ca faceti fotografii prea frumoase! Drumul mi s epare ca seamana cu cel care duce la lacul Sf. Ana! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult. Nicusor Bobocea a fost fotograful, pozele mele sunt ceva mai sterse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt geniale pozele. Ai prins frumos in poze culorile toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase si ai dreptate trebui sa traim natura in fiecare anotimpuri

    RăspundețiȘtergere