duminică, 12 februarie 2012

Pe drumul cel bun

E un pas mare pe care l-am inceput pe un drum bine stiut de multi prieteni. L-am facut in doi pentru ca meritam un viitor impreuna si un destin comun. Vineri 10 februarie am dat startul la un nou capitol din viata noastra, speram sa fie si cel mai frumos. Diana Dumitrel e noua mea sotie si sunt fericit ca si ea m-a ales pe mine.

Ne leaga multe amintiri, dar cele mai frumoase le-am trait pe munte. Nici nu stiu cu ce sa incep, cu prima noastra aventura spre Moldoveaunu cu catelusa Elodia pe care am carat-o in rucsac, sau concediile petrecute in Retezat, Parang sau Apuseni. Sau prima noastra vale de abrupt pe care am coborat-o pe schiuri. A fost un Malin superb cu multi prieteni si cu o zapada perfecta la jumatatea lui mai.

Ma bucur ca mi-a inteles pasiunea de a merge pe munte si de a evada din oras in fiecare weekend, suntem amandoi constanteni care am descoperit ca muntele o sa fie prima si ultima noastrea dragoste. Acum suntem trei, Happy e catelusa care ne insoteste din ce in ce mai des in drumetii, iar la inceputul lui iulie o sa asteptam si un bebel, care o sa umple golul ramas in relatia noastra. Speram sa fie bine si sa fim sanatosi, avem nevoie si de ajutorul vostru, va cerem sa fiti aproape de noi si sa ne insotiti pe munte atunci cand o sa aveti ocazia.


Lacul Podul Giurgiului, creasta Fagarasului:
Prin Ceahlau cu o gasca mare de constanteni:
Lacul Bucura si Happy:

La schi in bulgarime cu o gasca mare de prieteni:
Valea Alba pe doage:
Spre Negoiu la inceput de iunie:

Bici bici prin Dobrogea:
La schi de tura in Ciucas:

Calatori pe creasta Craiului:

Schi in Austria pe cel mai intalt ghetar din tara valsului:

Valea Seaca dintre Clai de ziua mea:

Prima zi de iarna in Fagaras:

Si ultima poza, poate cea mai importanta facuta pe Varful Moldoveanu. Eram singuri si cel mai inalt varf ne-a apartinut:

10 comentarii:

  1. Casa de piatra ! Si cat mai multi ani fericiti impreuna ! Si sa aveti un bebe sanatos si cuminte !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari din tot sufletul atat pentru cununie cat si pentru bebe, si multa multa multa sanatate! Ma bucur ca mai avem ceva in comun in afara de munte, si anume anul in care ne-am casatorit :P Ma rog, noi mai avem ceva.. pe cand vi se va naste voua bebelusul ne vom infatisa si noi la starea civila :)

    Va pup pe amandoi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos! Ma bucur foarte mult! Casa de piatra si tot ceea ce va doriti! Sa fiti sanatosi cu totii sa aveti parte numai de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. vai ce frumos! :):):)Casa de piatra, fericire, multa sanatate si pentru bebe si multe multe ture pe munte! Asta de surpriza de marti dimineata, intr-o zi iarna, cam posomorata, in Bucuresti, la birou! BRAVO! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari ! sa fiti sanatosi si sa va iubiti, sa aveti parte la cat mai multe ture pe munte!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun ! Desi nu va cunosc personal, urmaresc blogul unde am ajuns de pe alte bloguri de prieteni iubitori de munte fiindca mi-ati placut foarte mult de la inceput. Sa va iubiti, sa fiti sanatosi si sa faceti copii multi si frumosi !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ehei, bravo, asta da calatorie! Sa va rabdati unul pe celalalt pana la capatul drumului! Sanatate viitorului cercetas!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa aveti casa de piatra, si sa fie sanatos bebeul!!! Sa va bucurati de el si langa el pana la adanci batraneti!!! ... pe munte, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  9. Annelise Floroian27 martie 2012 la 13:14

    Casa de piatra,sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere