joi, 18 octombrie 2012

Prima plimbare


Asteptarea a luat sfarsit, iar Bianca a iesit pentru prima data in natura. Nu am lasat-o singura, colega in aceasta mica drumetia  i-a fost Iulia, fata nasilor nostri, iar locatia aleasa a fost  un drum forestier aflat la baza muntilor Ciucas. Vremea a vrut sa ne tina in pensiune tot weekend-ul, dar ambitia noastra a fost puternica, pe langa gratare, berici si o seara petrecuta pana seara tarziu cu Florin si Georgica langa un vin bun, am vrut si o scurta iesire in natura, impreuna cu micile noastre fetite. Ne-a plouat, am gasit o atmosfera trista, lipsita de lumina, dar dorinta de a merge pe o carare din padure s-a dovedit  a fi cea castigatoare.
De Happy nu am avut mila, la trei luni am luat-o cu noi pe cararile Retezatului, iar Bianca la aceeasi varsta a simtit pentru prima data aerul sanatos si tare, pe care doar muntele poate sa ni-l ofere. 
Cristina si Florin sunt nasii nostri  si de multe ori ne-au fost tovarasi de drumetie in Bucegi, Retezat, Fagaras, Piatra Craiului, Mehedinti si Ciucas. Pe sase octombrie au botezat-o pe Bianca in Constanta, ei ne sunt foarte dragi de multi ani si simt ca vom avea o relatie din ce in ce mai frumoasa pe carari de munte ,sau pe partii de ski. Asa cum am scris si in alte postari, ma bucur mult cand constantenii merg din ce in ce in ce mai des pe munte, iar nasii nostri au descoperit inca din facultate placerea de a petrece timpul liber in natura.


Cu fetitele la vedere:


Ea e Iulia si e tare scumpa. Are multa energie si a facut o mica pasiune pentru Happy:

Am intalnit o atmosfera apasatoare, plina de mister la poalele muntilor Ciucas:

Cele trei fete care mi-au schimbat viata. Cred ca le cunoasteti:

Florin e tare incantat de ce face. S-a descurcat bine si s-a bucurat de prima lui iesire dupa o pauza de aproape doi ani:

O mica sedinta foto cu Diana si Bianca:

Catelul sturlubatic prin padure alearga :)

Cam asta a fost, sunt putine de povestit dar noua ne-a placut mult. Prima iesire a fost excelenta pentru noi.

Si ca sa inchei intr-o nota pozitiva va prezint mica noastra familie. Sunt trei poze care ne caracterizeaza:


6 comentarii:

  1. Sa va fie de bine si sa incercati si intr-o zi de toamna ceva mai blanda! :)
    Penultima poza e cea mai simpatica, cea in care Biacna zambeste iar Happy isi da generos si haios capul intr-o parte ca sa nu te eclipseze :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Claudia si recunsoc ca si noua ne-a placut acea poza. Acum Bianca e in centru atentiei si e bine asa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat articol! :) Da, intr-adevar penultima poza e cea mai haioasa! :) Ce familie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravooo! :) Sa o duceti cat mai des!
    Tare dragalasa e!

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos pana la lacrimi ce ai scris in articol Mariusica..si nu e din cauza ca tocmai am baut juma de sticla de vin.
    Sa traisca nasii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Marius!
    ti-am descoperit azi blogul si tare ma bucur. Si eu sunt constanteanca pasionata de drumetii. Poate doriti si voi sa organizati drumetii si cu prieteni ai blogului :) o zi faina in continuare

    RăspundețiȘtergere