joi, 18 iulie 2013

Primul an si pentru prima data in Iezer


La multi ani Bianca!!!
Dupa un an de zile ai ramas cu acelasi zambet cand te bucuri de libertate, atunci cand esti in centrul atentiei si esti departe de cei patru pereti de beton din Bucuresti pe care i-ai vazut pana acum in fiecare zi.
In primul rand suntem constanteni si toate evenimentele pe care vrem sa le petrecem in familie, va fi  in Constanta sau la Lumina, satul in care am stat pana la varsta de patru ani. Si ca sa fie putin mai altfel "taierea motului", in Lumina i-am pregatit Biancai petrecerea de un anisor.

Si ne-am simtit excelent alaturi de  nasi si de cei dragi, sub bolta racoroasa pe care bunicul a pus-o pentru a face cel mai bun vin de tara pe care l-am baut pana acum, la povesti si glume, pana seara tarziu.

Si ca sa-ti facem si un cadou frumos, te-am dus iar la munte, intr-un loc drag noua si te-am lasat sa te "pierzi" in salbaticia Iezerului. A fost superb, am mers incet ca sa admiram fiecare "colt de natura" si am facut poze cu tine, "ham nebunu" si cu mami. Iar lacul Iezer te-a asteptat cu un albastru perfect, inca curat si cu o atmosfera linistita, pe care poti sa o simti de fiecare data cand ajungi langa apele lui limpezi.

Pentru Bianca a fost prima iesire la peste 2000 de m in Romania, fara gondole, cabine sau alte mijloace de transport. Cine stie, poate o sa ajungem cu ea pe acoperisul Romaniei in aceasta vara. Nu cred ca o sa se supere, sa fie sanatoasa ca noi o sa avem grija sa o purtam pe muntii de langa Bucuresti.







Tura pe care am facut-o in Iezer, pe o vreme foarte racoroasa in mijlocul lui iulie. Fix asa cum ne place:






















5 comentarii:

  1. Minunat ! Sa fie sanatoasa Bianca, sa va bucurati de ea si la randul ei, cand va creste, sa fie mandra ca are astfel de parinti, care au stiut si au avut timp, sa-i predea lectia despre natura, in timp ce schimbau pampersii :).
    Si pentru ca parintii ei urasc "cei patru pereti de beton " ii doresc sa aibe norocul sa poata sa construiasca o casuta in mijlocul peisajelor de vis, date de mama natura,
    Cu drag
    Marinela I.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Sunt interesat de o colaborare cu site-ul dumneavoastra. Daca doriti sa colaboram va rog sa ma contactati la aceasta adresa de email pentru a discuta mai pe larg. Pentru ca acest email sa nu fie catalogat drept "Spam" am evitat sa scriu adresa site-ului dumneavoastra in acest email asa ca va rog, atunci cand imi veti raspunde, sa precizati si adresa site-ului dumneavoastra.

    Cu stima,
    Daniel Stroe

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce rasa este catelusa, ca m-a innebunit fiica-mea!
    Foarte frumos blogul, vad ca va place Muscelul, familia mea se trage din Domnesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc zona muscelului. Happy e o maidaneza adoptata, posibil cu ceva gene de soricar. Dar, e luata dintr-un tomberon :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, si eu cred la fel, pare foarte energica, noi vrem un Chihuahua, din lipsa spatiu!

    RăspundețiȘtergere