joi, 20 februarie 2014

Gerar 2014

Pare o nebunie frumoasa sa alergi pe un cod portocaliu in colanti, in mijlocul iernii alaturi de alti 400 de "nebuni". Dar e o experienta unica, pe care nu mi-am dorit-o avand planuri marete de ski in Poiana pentru acel weekend. Insa frica de a merge cu cea mica prin codul portocaliu ce a acoperit sudul tarii fost cam mare si astfel decizia a fost simpla: sa ramanem in Bucuresti si sa raspund invitiatie lui Sofron Laurentiu de a participa la semi marathon-ul Gerar. Si nu oricum, ci prin nameti si conditii serioase de iarna, fix asa cum trebuie sa fie un semi marathon al zapezii.

Rezultatul: am mers surprinzator de bine si am terminat concursul pe locul 12. E un rezultat foarte OK tinand cont ca nu am alergat niciodata cu Laurentiu si Octav, coechipierii pe care i-am cunoscut in ziua concursului. Am un singur regret, ca au fost doua echipe de mixt care ne-au facut bine de tot in sange, dar eu iarna alerg din an in paste ( cam la doua saptamani o alergare pe bucla din Moghioros de maxim 9.5 km), iar zapada proaspata ne-a impedicat sa impunem un ritm ceva mai alert.

Gata cu ciudateniile pe care le-am facut iarna aceasta, a fost pentru prima data cand am participat la un concurs de alergare si am facut tot pentru prima data o tura de mtb cu bicicleta iarna. Revin la singura mea pasiune pana se duce omatul de pe partii si coclauri si sper sa prind cat mai multe zile de ski pe munte.








2 comentarii: