joi, 5 mai 2016

Valea Morarului de Pasti


Da, e frumos sa schiezi pana in ultima zi in care omatul e inca prezent pe vaiele din Bucegi, iar daca o fac cu sotia si cu o gasca mica de prieteni, atunci iesirea clar e o mare reusita.
Nu ma ascund, imi pleace sa trag de sezonul de ski pana cand se termina orice speranta, iar anul acesta am avut o surpriza placuta sa vad ca vaile din Bucegi sunt pline de omat. Vorbim de un sezon "avorton", in care omatul s-a lasat asteptat din prima zi....pana azi. Dar pe Malin, Alba si Morar am gasit fix ce ne-am propus: vai late si surprinzator de curate. Iar omatul a fost de exceptie. 

Trebuie spus ca la Omu aveam sambata 30 Aprilie, 152 de cm, iar azi (05.05.2016) inmh confirma peste 202 cm si inca ninge. Terenul de joaca s-a schimbat mult, a nins de a rupt timp de trei zile si trebuie mare grija pe vaile din nord sau cele gen canion: Alba sau Malin.

Dar avem si o veste buna, povestea nu se termina in acest weekend si poate ca anul acesta o sa schiez pentru prima data in iunie, pana in canionul din Morar.

Si sa nu uitam de cele doua fete care m-au incatat sambata: Diana care pentru prima data s-a bucurat de o vale si a schiat-o fara nicio grija, iar Gabi, micuta noastra vedeta de 8 anisori care a schait frumos cot la cot cu noi.
Sezonul nu s-a terminat, iar omatul ne asteapta sus pentru inca o luna de distractie.


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu