vineri, 6 noiembrie 2020

La doi pasi de casa

Au fost multe ture dupa pandemie, la doi pasi de casa. 
Nu a fost o zi  in timpul saptamanii sa stam toata seara acasa, am profitat la maxim de vremea ceva mai racoroasa dupa terminarea programului de la munca. si am plecat pe doua roti pe campurile din zona. 

Si am prins apusul soarelui in cele mai spectaculoase momente, de multe ori era o vanatoare dupa culorile superbe pe care poti sa le surprinzi cand ai ultima raza de soare.

Si cel mai important detaliu: am fost toti patru, am facut o gasca excelenta cu toata trupa Dumitrel :).

Trebuie spus ca natura a fost generoasa pentru o zona de campie, avem trei rauri, paduri si drumuri prin multa vegetatie. Dar oamenii care stau aici isi bat joc de tot ce au in jur, arunca sute de tone la doi pasi de case lor si nu tin cont de nimeni si de nimic. E o realitate trista de care ne lovim in fiecare zi...

Legat de munca de acasa, pentru ca totul se leaga, nu as fi reusit peste 1000 de km pedalati pe langa vatra daca nu eram zi de zi in Magurele:

Multi se plang ca munca de acasa te duce usor dar sigur spre drepresie.

Trebuie sa recunosc ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in 2020, a fost munca de acasa .

Mi se pare fantastic sa iti alegi pauza de masa, sa te incalti rapid in adidasii de alergare pentru un 10 k si sa alergi pana in Dumitrana si iar acasa.

Totul departe de Pipera 


O tura foarte faina a fost cea facuta spre padurea Corenetu. Peste tot in tara vremea era ciudata, la munte ningea, dar in sudul tarii soarele domina atmosfera.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu