luni, 11 noiembrie 2013

Lumea copiilor din Muntii Baiului


Ne-am dorit mult sa le facem o surpriza fetitelor lui Fane  si sa interactioneze pentru prima data cu micuta Bianca fix in mijlocul naturii. Astfel am avut parte de un tablou cu trei copii, intr-un peisaj excelent de sfarsit de octombrie. Aceasta iesire nu o vad ca pe o ciudatenie din partea noastra, de a brava cu Bianca pe munte si e o atitudine normala, pe care vrem sa o vedem din ce in ce mai des la parintii care au mers o viata intreaga pe munte si au acum un bebel pe care il tin parca prea mult inchis intre betoanele Bucurestiului.  Noi nu vrem sa facem asa si promovam plimbarile pe munte cu cei mici. 
Si daca stau sa ma gandesc, e pacat sa nu le oferim micutilor bucuria de a se juca pe munte, intr-un cadru perfect pentru a petrece o zi din weekend. Zambetele lor sunt sincere si cred ca sunt de acord cu noi.

Traseul ales a fost unul simplu, am plecat din Sinaia spre Piscul Cainelui. E o drumetie pentru oricine, pe care o poti face cu un minim de efort pana in creasta Baiului. A fost o zi speciala si am avut de aceasta data invitate surpriza: fetele lui Fane cu care merge weekend de weekend pe trasee marcate....si de multe ori nemarcate din Bucegi, Ciucas, Piatra Mare sau Baiului.

E o placere sa-i ascult cum povestesc despre iesirile lor si ma bucur ca le-a transmis fetelor aceeasi dragoste pe care o are si el fata de munte, inca de cand era mic. 

Pentru noi a fost o iesire perfecta, o gura de oxigen intr-o zi superba de toamna. Am stat pentru o zi in lumea copiilor din Muntii Baiului intr-un decor special. Speram sa va placa si pozele, vizionare placuta!




















Cam asta a fost, ne intoarcem cu mic cu mare acasa.

Un comentariu:

  1. Accesati flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere