miercuri, 31 decembrie 2014

Ultimul apus alaturi de cei dragi


E ultima zi din 2014, iar vremea superba ne-a obligat sa ne plimbam mai bine de doua ore pe toate ulitele de langa casa. Bianca s-a jucat cu omatul pufos, Happy si Lula au incins o joaca frumoasa cu toti cainii din zona, iar eu am reusit sa dau 2-3 viraje pe singurul deal micut din zona.

Nu am cu ce ma lauda in acest an despre iesirile pe care le-am facut la munte, pentru ca nu am facut cine stie ce, dar pentru prima data am gasit acea liniste acasa de care aveam nevoie. Dupa 12 ani de stat in Bucuresti, dintre care 8 ani in cartierul Ghencea, acum simtim ca avem acasa o viata asa cum ne-am dorit-o de mult timp. 

Cred ca au fost -14 grade, dar soarele si omatul pufos nu ne-au dat senzatia ca ar fi cea mai geroasa zi din 2014. Din contra, a fost o zi speciala  care s-a incheiat cu un apus excelent. Pozele sunt facute cu telefonul, dar cred ca redau foarte bine atmosfera de iarna pe care am intalnit-o in ultima zi din 2014.

La multi ani si sa ne vedem cat mai des in natura, pe munte sau in locuri mai putin "invadate de betoane" si de turismul romanesc de doi bani.

















2 comentarii: