miercuri, 25 februarie 2015

Cu doagele pe Vanturis



Super tura, ce sa zic. Iar atunci cand mergi cu sotia pe munte, alaturi de Sorelul, Bogdan( aici e cireasa de pe tort), Nicu si Cosmin, pai avem o tura de pus in rame...sau pe blog. Iar vremea a fost incredibila, soare de la prima ora pana am parasit muntele si un omat foarte "schiabil".

Suntem la doi pasi de schiul industrial din Sinaia, dar intr-un loc atat de putin cunoscut de puhoiul uman ce domina Valea Dorului si perfect pentru schi de tura. Coborarile au fost faine, la fel si urcarile, iar glumele proaste au fost iar la moda, sef de trib si de atmosfera fiind ca de obicei Bogdan Vasilescu.

Un loc in care o sa revin din cauza acesului simplu si in care pot sa diversific putin tura cu doau sau trebuie coborari pe care nu am apucat sa de le dau.

A fost prima iesire la ski de tura pentru Sorelul cu echipament usor si legaturi in 4 puncte Dynafit. In poze pare cat se poate de Happy, iar zambetul nu cred ca poate sa pacaleasca pe cineva. E tare frumos pe munte, chiar daca coborarile sunt scurte, iar partea de dat la deal parca tine o zi intreaga. Nu e asa Diana?























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu