marți, 22 decembrie 2015

Trei zile de focareala si de ski pe partie cu cea mica la Sinaia


Am avut un inceput frumos de sezon, cu mult omat in zona alpina si cu ceva focareala alaturi de oameni frumosi.

Pot sa zic ca am fost iar norocos si am pus schiurile in picioare la sfarsit de noiembrie ( mai exact pe 30 nov), pe un uragan la peste 1800 de m care m-a lasat in fund de doua ori. Rar mi s-a intamplat sa fiu daramat din picioare, am 85 de kg, iar pe 30 noimbrie am cazut de nu o data, ci de doua ori cand urcam pe piei de foca. Tura a fost cu Sorelul si am primi

Saptama urmatoare s-a lasat cu o focareala frumoasa, aproape 1600 de m urcati si o coborare de vis pe partea sudica a varfului cu Dor. Un firn in luna decembrie perfect si o gasca formata doar din constantenti. Sper sa va placa si filmuletul, eu zic ca ne-a iesit bine.

Iar saptamana trecuta am invatat-o pe cea mica sa stea pentru prima data in clapari si pe schiuri. Un start foarte timid cu doi profesori la inceput de drum pentru Bianca la cei 3 anisori ai ei.
Trei zile cu soare si omat din belsug, cu un munte care imi place din ce in ce mai mult. Cred ca am scris-o de mai multe ori: iubesc Siania, dar am asa o dragoste greu de scris in cuvinte fata de operatorii de sarme. Pozele au o calitate foarte slaba pentru ca sunt facute iar cu telefonul mobil.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu