vineri, 11 iulie 2014

La multi ani Bianca!


Micuta Bianca a facut doi anisori si pentru prima data si-a facut ziua pe munte. Planul nostru era sa stam sambata la pensiunea din satul Pestera cu toata familia, poate sa "infigem" un gratar si sa-i uram acolo la multi ani, iar duminica sa facem o tura ceva mai lunga de mtb. Dar cumanatul meu a venit cu o idee excelenta, sa facem o drumetie de 3-4 ore la poalele Craiului, pe un traseu ceva mai usor. Recunosc ca propunerea cumantului m-a surprins in mod placut si am pus repede in aplicarea ideea lui.
Iar rezultatul a fost o mare surpriza, Bianca a mers mai bine de 3 km singura pe traseul ce duce spre Saua Joaca, iar fata ei care exprima doar bucurie puteti sa o ghiciti usor in toate pozele pe care le-am postat mai jos. Asta da surpriza placuta si cred ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa prinda si ea microbul drumetiilor pe munte.
E un inceput tare promitor si cred ca e pentru prima data Pe drumul cel bun.
A trecut o saptamana de cand a fost ziua ei, dar ideea e simpla: vreau sa-i urez Biancai cat mai multe zile de nastere petrecute pe munte. Acolo sus incep cele mai frumoase povesti care pot fi povestite peste ani si ani. Si cine stie, o sa ajunga o zi cand o sa ne bucuram ca ea ne-a scos in imparatie Craiului alaturi de prieteni ei si intr-o drumetie potrivita pentru mersul nostru ceva "leganat".

Anii trec, dar lucrurile simple raman si cele mai frumoase...







 














2 comentarii: