joi, 26 ianuarie 2017

O zi de vis in Fagaras

Fagarasul e un munte superb cand e imbracat in alb si nu exagerez cand spun ca arata la fel de bine ca orice zona pitoreasca din Alpi. Pastreaza aceasi imagine de munte mare, dar inca neatins de instalatiile pe cablu pentru turismul "industrial" si sunt fericit ca e la mai putin de 220 de km de casa ( aproximativ 3 ore si putin de condus).

Sudul Fagarasului pare putin mai salbatic, Valea Capra e foarte mare si iti da acea senzatie de mult spatiu, scaldat desigur in soare. E un loc perfect pentru o zi pe munte cu toata familia, departe de orice nebunie ce a pus stapinire pe statiunile din Valea Prahovei.

Legat de ski, totul a mers asa cum trebuie:  zero, gheata, omat schiabil si o vreme exceptionala si un soare foarte generos cu noi: 850 de metrii diferenta de nivel, cu doua coborari in caldarea superioara au intrat la fix.
Cea mica ne-a rugat sa o punem pe doage si am schiat cu ea aproape doua ore pe transfagarasan langa Cabana Capra. Zambete, strigate de fericire si o fetita calare pe schiuri au transfortam ziua de duminica intr-o iesire perfecta.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu