marți, 21 februarie 2017

Orasul Ronda si Pestera Nerja


O alta locatie pe gustul nostru a fost Ronda. Aici natura se imbina perfect cu un orasel medieval cu o istorie indepartata ce isi are originea in perioada maura si e legat de cele doua maluri stancoase printr-un pod unic in lume. In partea inferioara a podului avem 5 cascade superbe, iar in partea superioara un canion plin de vegetatie exotica si strabate centrul orasului.

Pare o lume de basm, cu un peisaj ce pare desprins frumos dintr-o poveste cu printi si printese. Cea mica era tare incantate de tot ce era in jurul ei, iar noi i-am facut pe plac si am luat la picior tot ce era frumos in Ronda.

Era plin de muntomani si simt ca ne-am incadrat perfect in acest peisaj. Plimbarea e ca o drumetie, iar vremea a fost Perfecta, prin natura sau pe stradutele inguste din orasul Ronda! V-am spus ca am inceput sa ma impac din ce in ce mai bine cu climatul mediteraneean iarna?Mai jos o sa vedeti si pozele pe care le-am facut in pestera Nerja. E considerata cea mai frumoasa din Spania si e la 50 de km de Malaga. Ne-a placut, pot sa zic ca se apropie mult de ce am vazut acum un an jumate in Slovenia in Postojna, dar ne-au tinut 40 de minute si ne-au cam dat afara ca sa intre alt grup. Cam putin pentru ce era de vizitat acolo.

Andalucia ne-a placut mult si o sa revin cu resturi de postari cat de curand. Pana atunci o pauza cu o noua zi de ski :).
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu