luni, 30 decembrie 2019

La multi ani 2020

Pentru noi 2019 a fost unul dificil, l-am pierdut pe tatal meu in februarie si am avut-o pe cea mica internata mai multe saptamani prin spitale. Dar am fost uniti, am trecut impreuna peste aceste momente grele si privim spre 2020 increzatori si plini de speranta.
Sanatatea e cel mai frumos dar pe care putem sa il avem si sper sa avem parte de ea in urmatoarea perioada.

In  ultima saptamana am stat trei zile in Brasov, am schiat o zi la Azuga pe singura partie deschisa in zona si am facut o mica drumetie spre cabana Susai.

Iar in Constanta am prins o vreme exceptionala pentru o alergare pe plaja, la munte ningea iar acasa era un soare perfect pentru miscare.

In Brasov am stat fix pe Strada Sforii, cea mai ingusta strada din tara: 1.10 m in cea mai ingusta portiune. Serile le-am petrecut prin centrul orasului si am socializat cat am putut cu oamenii din jur. Asa e cand ai catei, vrei nu vrei cunosti multa lume :D.

La multi ani 2020! La Azuga am schiat pe un petic de zapada artificiala. Atat s-a putut, 600 de m lungime pe o partie intretinuta bine. In jur era o atmosfera de Pasti, cu 8 grade in termometru, iar noi am schiat pe un firn foarte bun de primavara.
 Inca o seara in Brasov:
 S-a lasat si cu o scurta plimbare pana la Susai. A fost si prima ninsoare a sezonului pentru noi.


 Si o alergare excelenta pe plaja. Vremea a fost excelenta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu