miercuri, 28 februarie 2024

Patru zile de ski cu Emi in Sinaia si in Poiana

A fost o iarna slaba rau in zona noastra, dar asta nu ne-a impiedicat sa punem doagele in picioare. Emi s-a descurcat excelent pana acum si sunt tare mandru de ea. A coborat Poiana de doua ori de sus, iar la Sinaia se descurca foarte bine pe Varianta (Scandurar). 

Au fost patru iesiri cu Emi, trei in Sinaia si una in Poiana. Vremea dupa cum vedeti in poze a fost excelenta. Repetam iar in weekend experienta la Sinaia, desi, au ramas sase limbi de zapada artificiala. Trista iarna, dar......in Poiana de exemplu am prins o zi exceptionala, dupa 10 cm de ninsoare. 

Si am dat si un Carp, singurul ...Trist, dar era si mai trist daca sezonul acesta era fara Carp. Am o teorie, fara o coborare intre 2000 si 1400, adica un Carp, e un sezon complet ratat, nu conteaza cate zile in pudra am :).

Patru iesiri superbe, cu cele mici si Totul a fost scaldat in soare.

A fost o mega trompeta de iarna, dar am apucat sa prind o zi ca aceasta:

 

Trupa noua, cu Emi la Sinaia

Recunosc ca m-am chinuit multicel sa o pun pe Vio pe schiuri, dar intr-un final lucrurile au mers bine.
Acum e randul lui Emi la 5 ani sa schieze singura. Si ...DOPUL a iesit, pe Varianta din Sinaia. Eu stiam de Scandurar, acolo a invatat si Vio sa schieze, la fel si Iulia fata nasilor, dar acestea sunt detalii.
Emi a reusit sa coboare singura cu viraje controlate in spatele meu toată partia.
Pentru mine e o mare realizare si sincer nu as fi putut daca nu renuntam la schiurile de freeride touring 186, cu care faceam in "mod glorios plugul". Sau mai bine zis nu faceam. Am unele mici si foarte ok, putin twin cu care chiar pot sa schiez cu Emi, multumesc Sorelul pentru ajutor.
Dar e o realitate trista la Sinaia, fara omat si ... ma intreb daca efortul acesta de a invata noua generatie sa schieze....merita?

O zi de iarna in Postavaru, cum rar prinzi pe munte cu...Emi 😀

Vacanta copiilor 🙂. Am plecat cu Vio si cu Emi pe o burnita groaznica. La Campina m-am uitat pe camere si la Cota 2000 batea vantul cu putere si nu vedeai nimic. Dar...vremea a fost incredibila azi si a iesit fix cum ne-am dorit. Important e sa nu stai acasă 🙂
Un comentariu: