luni, 27 iulie 2009

Fagarasii si constantenii


O promisiune trebuie respecatata, asa ca planul era simplu pentru acest weekend: o gasca de 11 constanteni pe munte, in Fagaras. Sambata ne-am intalnit la Balea cu grupul venit din Bucuresti: varul Andrei cu prietena si Tavi ( parca asa il cheama, daca gresesc o sa corectez mai tarziu) si Alin, un bun prieten din timpul facultatii si tovaras de suferinta in Piatra Craiului ( greu de uitat acea ploaie mocaneasca care ne-a murat timp de doua zile).
Vremea parea ca tine cu noi, de dimineata soare, totul frumos la Balea mai putin balciul din parcare ( parca venise circul la munte). Sus pe creasta geografia Romaniei, cei trei magnifici ne zambeau frumos: Negoiu, Caltun si Lespezi. In spatele nostru se ridicau Vanatoarea lui Buteanu si trapezul clasic: Vistea Moldoveanu.


Greu la deal :), asa imi sopteste Turcu:

O mizerie-tiganie greu de descris la Balea, pacat de zona:
Orice lucru frumos trebuie sa se termine prost, soarele s-a pierdut printre nori, aerul s-a racorit si ....ploaia rece a inceput. Nimic nu am inteles din Vanatoarea lui Buteanu, am urcat pana in varf si cam atat. Nu vedeam la 2 m in fata. Pacat, daca vremea tine cu noi aveam toata creasta Fagarasului la picioare.


Aproape de Vanatoarea lui Buteanu:Duminica trezirea la 10, papat bine si fuga la Cetatea Poenari pentru poze:
Am facut doua...trei poze la Manastirea Curtea de Arges si ne-am carat acasa:

O iesire frumoasa, gasca de nota zece: Florin ne-ai facut un gratar in staniol de l-am pomenit doua zile. Sper sa aduc iar gasca din Constanta la munte, poate de ziua mea.
Astept o poza de grup :), Catalin cred ca o sa ne ajute cu aceasta problema.

Andrei multam fain pentru poze, sper ca nu te superi ca mi-am permis sa pun cateva pe blogul meu :).

3 comentarii: