luni, 9 aprilie 2012

Ultimul Carp


Sezonul se apropie de sfarsit, dar noi suntem incapatanati si vrem sa coboram orice limba de zapada pe doage. O sa fac o pauza pana la inceputul lui mai, ma asteapta Pastele, diverse treburi casnice, dar nimic nu o sa ma impiedice ca in ultimul weekend de primavara sa schiez poate cea mai frumoasa vale din Bucegi: Morarul. Sezonul vailor se apropie :).

Nu vreau sa lungesc aceasta postare cu o poveste lunga si siropoasa, nu are rost si nu cred ca intereseaza pe cineva de ce ma dau in aprilie cu doagele la vale, pe un fir de zapada, iar in jurul meu miroase puternic a primavara ( chiar vara daca ne luam dupa temperaturile de la amiaza).

Azi am dat ultimul Carp cu Bogdan Vasilescu si Happy, zapada a fost "brici", un fel de firn bun pe care il gasesti in mai pe vaile de abrupt din Bucegi, iar www.meteoblue.com a dat-o in bara rau de tot pentru a n+n oara. Dar a gresit bine, in loc de furtuna, uragan si ce mai scria pe acolo am prins o vreme perfecta de plaja, cu mult soare si omat bun.

Diana m-a asteptat jos in Sinaia cat am fost plecat si pe aceasta cale trebuie sa-i multumesc pentru rabdarea de care a dat dovada si pentru ca imi intelegi aproape in fiecare weekend pasiunea pentru ski. Am o nevasta model :)

Pozele sunt facute cu celularul mobil, calitatea se apropie de zero dar asta conteaza mai putin.
Era sa uit, azi am schiat cele mai bune schiuri din lume: Dynastar Legen Pro. Sunt COLOSALE!!!


Schimb de schiuri, Bogdan s-a dat cu Karma, eu cu Dynastar Legend Pro:


Pe firul vaii coborarea a mers perfect pana la cota 1500.


Cele mai bune schiuri pe care le-am pus in picioare pana acum. Si au fost ceva :)

Si o plimbare lejera prin Sinaia cu Diana si Happy.

Trebuie sa recunosc ca Sinaia e o statiune frumoasa. Pacat ca s-a construit aiurea dupa revolutie si cladirile istorice sunt acum mascate de niste mizerii cubice fara nicio arhitectura:

2 comentarii:

  1. Pe cand poze cu branduse? Pe banda rosie, a venit primavara! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Erau in fata castelului Peles. Pun acum o poza cu ele ca ai dreptate, la munte a venit primavara

    RăspundețiȘtergere