miercuri, 10 decembrie 2014

Prima zi de ski



Am inceput devreme acest sezon de ski, pe 22 noiembrie cu un omat foarte bun in Poiana Brasov si cu o mica gasca dornica de schi in primul weekend cu peisaj complet alb. Am gasit o statiune pustie, nu stiu daca eram mai multi de 20 pe schiuri si pe placi si o zapada maricica pentru aceasta perioada a anului. Sus erau zone cu peste 50 de cm, un omat foarte bun de dat la vale si o atmosfera superba de iarna.

Ceata pot sa spun ca ne-a stricat putin ziua ( au fost multe momente cand nu vedeam la 10 m in fata), dar tragand linie a fost poate cel mai bun inceput de sezon de cand am pus schiurile in picioare. Nu a fost pulvar, pow pow, pudra sau ce termen o fi la moda acum, dar am prins acea zapada care iti lasa o senzatie tare placuta la vale.
Pana la sfarsitul lui mai e cale lunga,  zapada sa fie ca planuri frumoase se fac usor pentru iesire pe munte cu doagele in picioare.








5 comentarii:

  1. Asteptam impresii dupa prima iesire pe skiuri si aici. La sfarsitul acelui weekend de noiembrie ma intorceam din Retezat si pe drumul spre Ardeal am vazut poze pe fb; nu-mi venea sa cred ca deja unii si-au scos focile..
    Fain, fain!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare mie sau domnul cu geaca albastra / ghiozdan cu verde are in picioare niste Rossignol Bandit B2?

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Andrei! Sunt fix Rossi B2 cu batranele silvretta 404. Inca merge schiul, l-am folosit si eu 3 ani si a fost primul meu ski de tura ceva mai usor: http://2.bp.blogspot.com/_0SUkaIz2oAc/S7hO5y4oktI/AAAAAAAADLA/cZuoVa2KkYE/s1600/4.JPG

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt un tip mai greu, am acum 85 de kg si cu b2 de 76 de mm sub talpa din pacate in afara partiei ma duceam ca submarinul la fund. Dar...pe partie e un ski tare bun

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Marius,

    Eu inca am schiurile astea si tocmai am petrecut o saptamana de vis cu ele. Nu prea am mare experienta cu alte schiuri insa pe partie mi se par excelente (ma autoevaluez a schia destul de bine) si tocmai ce le-am scos si pe pulvar unde par promitatoare. Apropos de asta, ca sa nu aglomerez discutia aici, am sa-ti scriu un mesaj privat.

    Mersi pt raspuns si zapada s-avem! :)

    RăspundețiȘtergere