joi, 28 decembrie 2017


Ultima postare pe blog a anului e de obicei o mica recapitulare cu tot ce s-a intamplat in 2017. Pot sa zic ca a fost un an plin, am avut multe iesiri pe munte la schi de tura, drumetii faine cu familia si am prins multe  zile cu soare. Dupa cum puteti vedea mai jos, au fost doua zile consecutive scaldate intr-un soare superb de decembrie.  Violeta schiaza singura acum la baza partiei Clabucet si lucrurile incep sa evolueze asa cum trebuie. O facem "mare schioare", de asta sunt convins :).

In ziua de Craciun am schiat cu familia la Predeal, pe o partie surprinzator de buna, afara erau in jur de noua grade, iar ziua urmatoaree m-am bucurat de o iesire la ski de tura pe platoul Bucegilor.

Am reusit trei coborari pe Plaiul lui Pacala pe o gheata perfecta pentru ski. Genul de gheata care e mai faina ca o partie batuta, dar in partea inferioara, spre 1600 de m am reusit niste trante sanatoase in cea mai crunta crusta pe care am prins-o pana acum. Vorbim de 5-7 cm de crusta dura, genul de omat care te face sa te consideri cel mai slab schior care s-a apucat de schi in afara partiei :).

La schi de tura am fost cu Florin, un fost coleg din Ericsson cu care am facut multe ture faine de mtb. Acum s-a suit si el pe foci si s-a indragostit de acest sport. E fix ce avea nevoie in sezonul rece ca sa inlocuiasca bicicleta.

La multi ani si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
Si o zi de vis la ski cu familia la Predeal. Ma bucur ca am schiat cu tatal meu, el m-a invatat sa schiez la Predeal acum 30 de ani. Sarbatori fericite!
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu