luni, 22 octombrie 2018

Botezul Emiliei si Fereastra Zmeilor

Avem parte de o postare tare ciudata. Dar asa am vrut sa iasa, sa combin botezul Emiliei pe care l-am facut pe 13 octombrie, cu o scurta plimbare , care s-a consumat pe la inceputul lui septembrie.
Si trebuie sa recunosc ca asa imi place, sa unesc o zi speciala din viata noastra cu o plimbare tare usoara, dar cu o vreme excelenta in sudul Fagarasului pe blogul personal. Sunt amintiri care raman aici si de care pot sa ma bucur foarte usor, cand rasfoiesc acest lung sir de amintiri frumoase.

Multumim nasilor si invitatilor pentru ca au fost alaturi de noi la botezul Emiliei Brandusa. Ne-am simtit excelent alaturi de toti cei care au participat la botez si am avut parte de o seara speciala.


Am petrecut o noapte speciala in poate cel mai frumos loc de pus cortul din tara, desigur cand mergi cu masina si vrei sa o parchezi la doi pasi de locul de campare.
Iubesc acest colt de natura  din Sudugul Fagarasului, la doi pasi de Transfagarasan si o sa incerc sa vin an de an cu cortul aici. Imi da un sentiment tare fain de linste si singuratate.
Drumetia a fost una banala, dar am revazut iar Fagarasului intr-o zi superba de inceput de septembrie.
Am stat mai bine de doua ore in creasta Fagarasului si am zambit ca un copil care a primit un dar mult pe care si l-a dorit de mult.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu