miercuri, 18 martie 2020

Morning glory bulgaresc

Primul morning glory bulgaresc. 
Nu am schiat in fiecare zi la industrial pe taram bulgaresc si am incercat sa prind un rasarit la fel de frumos ca in Ciucas. Clar nu a fost cel mai fain morning glory pe care l-am avut pe munte, dar senzatia a fost foarte faina. Au iesit 1000 de m diferenta de nivel, cu partii perfect batute doar pentru mine si cu un soare generos si fara vant. De sus am dat si ceva viraje in pulvar, nu multe, dar a fost fain.

Au fost in total trei zile cu foca pe muntii bulgaresti. Diversitatea e faina si ma bucur ca am combinat schiul industrial cu cel de tura.

Am dat si o tura cu cea mica in spate. In acea zi sotia a schiat cu Vio, iar eu am avut grija de cea mica. Aproape de cabana a fost o cursa nebuna, ca sa prinda cea mica treaba mare pe olita :). A fost la limita absoluta, dar ne-a iesit cum trebuie :).


Prima tura a fost fix in ziua in care am ajuns....si fara piei pentru ca le-am uitat la cazare. A fost o tura scurta de 500 de m dif de nivel, pe urme faine de ratrack.
 Ca sa nu dau aiurea banii pe ski pass am incercat un morning glory pe viscol. A fost o tura cu 1750 de m dif de nivel si pe o vreme "crunta" pe sus. Vant turbat de peste 80 de km.h si momente cu zero viziblitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu