miercuri, 9 iunie 2021

Un weekend plin: sambata o plimbare pe doua roti cu familia, iar duminica Valea Alba pe doage

5 iunie: o plimbare cu bicicleta pe dealurile prahovene, in zona viilor Tohani-Budureasca. 
A iesit o tura faina si usoara cu toata trupa, aproximativ 22 de km cu 430 de m diferenta de nivel, pe drumuri bine asfaltate si spre surprinderea noastra cu putin trafic. Ca sa fie plimbarea si mai frumoasa, am deviat putin de la traseul propus pe asflat, pentru a pedala prin vie, pe drumurile pietruite si bine intretinute, ce duceau spre cramele din zona. 

Am facut si un mic popas la Ferma Dacilor, desigur pentru o bere rece si o Cola pentru toata lumea :). Nu e sanatoasa, dar din cand in cand facem mici exceptii si apelam si la aceste surse de energie. 
Ne-a placut mult si o sa revenim la toamna pentru o noua tura in zona, cel mai probabil in zona Ceptura.
Iar duminica 6 iunie, a fost un spectacol total pe Valea Alba. Am avut o zapada surprinzator de buna si am reusit sa schiem toate saritorile, fara sa derapam sau sa dam doagele jos. Repet, 6 iunie 2021 si inca schiem Valea Alba ca la inceput de mai.  E pentru prima data cand schiez in Bucegi in luna iunie si o fac in conditii foarte bune.

Prognoza a fost una proasta rau, cu furtuni dupa ora 11 si descarcari electrice. Am facut o baie superba  de soara pana am ajuns la ora 14 la masina si am avut sub noi un plafon spectaculos de nori. Ideea e simpla, in aceasta perioada trebuie sa risti si poti sa castigi o zi deosebita pe munte.

Era sa uit, a fost Valea Alba cu numarul 17 pe doage :).

Saritoarea Carnului perfect acoperita:
Si filmele:


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu