miercuri, 29 decembrie 2021

Poiana de vis si o zapada foarte faina la Sinaia

Cred ca e ultima postare pe acest an, asa ca va urez un calduros La multi ani!!! Si sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2022.

Am prins o zi de vis in Poiana, chiar in ziua de Craciun. Sărbători fericite!

Soarele a fost la discritie, am schiat cu mai multi amici si totul a mers perfect, intr-o zi cu multa voie buna, atmosfera relaxata de sarbatori si cu partii goale. Totul a fost PERFECT!!!

Era o tradiție faina in familia Dumitrel, de Crăciun să sărbătorim pe partie. Pe 25 am schiat iar împreună iubite părinte.
Soare, ceai cu rom la Cabana Postavaru si multe zambete intr-o zi superba de Craciun.


Cu un uragan greu de descris la peste 1800 de m, am fortat nota si am prins o zapada foarte buna la Sinaia pe fire pe 26 decembrie. Carpul si Papagal au fost bestiale, dar cea mai buna solutie a fost sa urc intre 1600 si 1900 pe tura si sa schiez firele care dau in drumul de vara.
Am avut un munte doar al meu, am dat prima linie pe Carp, Tarle si Papagal, iar zapada a fost una excelenta. Sper sa nu gresesc, dar cred ca e cel mai bun Papagal pe care l-am schiat de cand merg la Sinaia. Si sunt 13 ani daca nu gresesc, de cand schiez intre 2000 si 1400 pe toate variantele posibile.

                         

          


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu