sâmbătă, 14 februarie 2009

Pe partia din Azuga

Nu a fost Ranca ca na, a nins pe Valea Prahovei si am zis: hai cu totii la schi in scumpa noastra statiune Azuga, ca nu e aglomerat si dau cu zapada artificiala. Asa ca, am avut de toate: omat artificial ......mnnuuuuuu, zapada naturala: da :) dar nu asa cum o stim noi, alba si frumoasa, ci plina de pietre si cam sticla tare. Si ce pietre..., muscau din canturi si talpa tot ce prindeau in cale. Nu inteleg ceva, daca zapada cade de sus, de ce nu se face si din amaratul acela de tun de zapada putina nea pentru fraierii care dau bani pentru o zi minunata de schi :D . Si inca ceva, de ce pe mamica si bunica lor nu bat partia???. Sa nu credeti ca in Predeal sau alte statiuni lucrurile sunt roz, dar exista un exemplu bun de urmat: Busteni.


Sa nu va luati dupa asemenea stiri ca iese ca la noi:




Sfat, sunati un cunoscut din Azuga sau in ce statiune vreti sa mergeti si sigur o sa va ajute cu informatii mult mai ok.







Un comentariu:

  1. frumoase poze, frumoase imagini... ma bucur ca te tii de prostii... sau mai de graba, te invidiez ca poti sa te bucuri de tinerete asa cum iti place tie, acu' muncesti, acu' fugi la munte.. ar trebui sa ma intorc in Romania, nu? stiu ca asta mi-ai zice... hehe!

    RăspundețiȘtergere