duminică, 4 aprilie 2010

Sinaia

Sunt un zgarcit, trebuie sa recunosc. Sunt si mai zgarcit cand trebuie sa arunc cu banii pe fereastra cand schiez in Romania. Dar solutii sunt, piei de foca avem asa ca planul e simplu: schi de tura la Sinaia. Pana la ora 12 zapada in Valea Dorului era tabla, inghetata tun, clar nu aveam ce cauta pe Carp sau Papagal. Dupa ce s-a inmuiat putin am dat un Papagal de vis. Pe ce m-am dat sigur nu era omat, ci o supita de cristale, un strat de 5 cm de "cristale lichide" care mi-au lasat un ranjet pe fata pe care inca il am :D. Dau jos schiurile, pun pieile si urc voiniceste pana la cota 2000. Carpul bestial, am incercat sa intru putin in zona hornurilor dar acolo soarele nu a ajuns si zapada era ciment. Clar nu aveam ce cauta pe fata mare, aia era si mai inghetata asa ca am dat valcelul Carpului.

Scandurari:Asa cum zice primarul din Sinaia: "Partia Papagal"

Cabana Miorita:

Intrarea pe Carp:

Iesirea din Valcelul Carpului. Zapada o minunatie, mai buna ca in Valea Dorului:


Cam asta a fost, carca de la 1500 la 1400, ceva pietre intre 1600 si 1500 si ceva noroaie dar asta e. La 13 m-am suit in masina si fuga spre Bucuresti-Constanta ca vine Pastele. 

Sarbatori fericite!

2 comentarii:

  1. daca te pasioneaza sambata vreau sa dau o Gaura. Plec de dimineata din Buc. cu masina :) raspunde-mi pe mail sau facebook daca ai vreun plan.

    RăspundețiȘtergere