duminică, 18 aprilie 2010

Ultima coborare in Sinaia


Pentru toti primavara inseamna floricele, copacei verzi sau o raza de soare. Nu si pentru mine, primavara e cea mai buna zapada pe munte, balciul din statiuni dispare si cei care iubesc cu adevarat acest sport urca in Postavaru sau la Cota 2000 pentru a se bucura de cel mai bun omat.
Adio Predeal, adio cocalari, ne vedem la anu.

Gasca:
Sa incepem cu fetele. Pai nu putea sa lipseasca Diana:


Sorelul:Dragos:


Si locul de joaca: Carpul cu cele 500 de variante de coborare. De dimineata am prins o zapada perfecta cu 5 cm de mazarica ( sau cacarereze de zapada ), se ducea schiul mai bine ca pe partie, un deliciu:


Distractia se termina la 1600 de m, valcelul are ceva zapada pana la 1500 dar sunt descoperite stancile si nu vreau sa ma joc acolo. Luam schiurile in spinare, intram in noroaie serioase si o dam la vale pe Drumul de Vara pana la masina.

Ultima zi pe partie, inchei aici un sezon care a inceput pe 11 noiembrie tot in Sinaia si ne pregatim pentru 1 mai. Dar 1 mai il fac tot pe schiuri, planuri avem, sigur se lasa cu carca carca schi. Cred ca o sa fie Balea. Sau Morar?

3 comentarii:

  1. hai pe morar marius:), ca la balea sigur nu ajung iar pe morar doar eu cu sabina nu ma bag.

    RăspundețiȘtergere
  2. buun buun...tine-o asa...am revenit si eu in peisaj..pe blogosfera cum se spune, printre blogalari!...si de data asta in fotza..cu subiecte hot :))

    RăspundețiȘtergere