joi, 21 aprilie 2022

Zile de vis in Poiana

Au fost trei zile de schi in Poiana, in doua weekend-uri total diferita. Daca in primul era aproape vara, cu temperaturi de aproape 20 de grade la baza partiei si vreme de stat in tricou pe terasa de la cabana Postavaru, saptamana urmatoare pe 17 si 18 aprilie, am avut un episod serios de iarna, cu temperaturi de februarie si zapada rece si cu partii excelente pentru aceasta perioada a anului. 

Emi era cea mai incantata, am facut oameni de zapada, Olaf au fost botezati si s-a lasat si cu ingeri in omatul pufos.Si o poza rara, noi doi la schi. Rar se intampla, de obicei stam cu cele mici sau facem cu randul. Multumim Catalin pentru ajutor, data viitoare dau eu un rand de beri.
Pe 17 aprilie am prins iarna curata, cu zone de 10-20 de cm de zapada proaspata pe partii. In padure eram cam la sacrificiu, dar nu m-am abtinut, rezultatul, un cand putin infundat si un service obligatoriu pentru a salva schiul.
Si episodul cu vreme de primavara-vara. Zapada grea, dar a fost o zi cu mult soare si cu partii pustii.Si schi de tura pe Lamba, un night glory sau ...cum vreti voi sa-l numiti cu Catalin din Sibiu. Am plecat la 18 de la cazarea aflata fix pe partia Stadion si am ajuns noapte la 21 30 la fete. 

Valea a fost surpinzator de faina, am schiat de la 1710 m pana la 1250, pe un omat excelent pentru aceasta perioada a anului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu