miercuri, 25 mai 2022

Malin si o plimbare pe dealurile Buzaului

Weekend-ul 21-22 mai a fost unul plin pentru mine.

Cel mai fain Malin l-am dat azi, 21 mai. Excelente condiții, cu trecere în Valea Coltilor a mers până la Hornul Pamantos, aproximativ 900 de m diferenta de nivel, Start 2490 m  si finish la1550 m.

Nu gresesc cand spun ca acesta e cel mai bun Malin pe care l-am schiat pana acum, iar gasca a fost una fantastica, cu o trupa mare de salvamontisti si cu Dutzu care e tot timpul OMUL SPECTACOL, cel care a pierdut un ski aproape 200 de m diferenta de nivel. La un viraj mai hotarat i-a sarit din clapar ca un glont la vale. Le-am aratat si celor doi brasoveni, Horatiu si Catalin cum se schiaza vaile din Bucegi, 3-4 viraje, dupa o gluma sau o vorba buna, ca sa nu se termine prea repede valea. Obligatoriu se lasa si cu o pauza de jumatate de ora in Poiana Malinului, cu masa bogata, bere de preferat ca lichid sau orice tarie care it da curaj pentru partea finala a vaii, pana la Hornul Pamantos.                                               
      

                   

In căutarea dacilor din Buzău, cu punga de la Lidl. A fost un weekend plin, cu vreme fantastica, de care am profitat la maxim. Iubesc aceasta perioada, daca ai noroc de vreme buna, o zi o petrece cu doagele pe munte, iar a doua zi cu familia la o plimbare usoara si frumoasa in natura.

Am fi stat 3-4 ore la tabara de sculptura. Nu le am eu cu dacii liberi, dacii care au ajuns pe luna sau care i-au invatat pe romani limba latina, dar zona e incredibila. Un platou asezat in directia muntiilor, la 600 de m, cu paduri superbe la picioarele tale si in mod surprinzator, TOTUL E CURAT. De revenit la toamna pe doua roti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu