luni, 18 mai 2009

Oleaca de Pripon si Cupa Malinului


Platoul a fost alb...acu o luna dar acum arata cam maro. Am dat o carca mica cu schiurile in spinare si la prima limba de zapada am pus pieile de foca. Sir mare in fata mea, sir maricel si in spate, toti spre releul Costila, azi loc de pelerinaj :D.

Nu sunt original dar trebuie sa pun aceste randuri din Jurnalul, au fost scrise de Sorin Anghel acu 2 ani:

Dacă vrei să treci de la titulatura de schior de dămb la cea de schior alpin trebuie să participi la Ecoul Mălinului, competiţie ce se ţine an de an la Buşteni, pe una dintre cele mai periculoase văi din Bucegi. Nebunie! De ce? Păi, cum altfel să vorbeşti cănd o mănă de oameni se adună in Munţii Bucegi pentru un concurs de schi intr-un week-end ce s-a dovedit a fi cel mai călduros de la inceputul anului şi pănă acum.

Diana, Vasi si Dragos au dat prima caldare din Pripon, asa...de incalzire:

Diana pe schiuri:

Intrarea in vale:


Concursul mi-a placut, concurentii au fost ceva mai atenti ca anu trecut la stanci si s-au prezentat ceva mai bine echipati.Meseriasul in actiune:

Dupa concurs am dat-o si noi la vale, zapada era excelenta, fara crevase sau alte surprize mai putin placute:Canionul era ok ( anul trecut cred ca avea o limba de maxim 3 m):Saritorile le-am dat in clapari, a fost minunat, Diana a fost foarte "incantata":

Sfarsit de sezon, pun schiurile in cui si ne vedem la anu.

Brava Diana, esti mare si tare, anul acesta ai pus schiurile in picioare si ai dat si prima vale alpina. Esti tare mai


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu