duminică, 24 mai 2009

Pofta mare de Buila


Buila la o zi, cica merge fara probleme ca nu e departe de Bucuresti, asa era planul meu maret: plecarea la 6 dimineata si intrarea in traseu la 9 si ceva. De mers a mers dar am dat de o minuatie de accident aproape de Ramnicu Valcea: doua tiruri s-au rasturnat si au blocat tot, asa ca am fost nevoiti sa ocolim 60 de km prin sudul Olteniei ( nu am idee pe unde am luat-o dar am ajuns la 11 in Barbatesti). Timp aveam dar oboseala se instala usurel dar sigur.
Gasca: Diana, Sorelul si Luli ( colega de la munca) in Sandel, acu plin de sunete cristaline si Cristi ( un coleg nou) cu Cristina ( nevasta lui) intr-o Corsa mica si nervoasa ( motor de 1 L :) ).

Primul popas Schitul Patrunsa
Am ales punct galben, o minuatie de traseu care scoate untul din tine si te pune serios la treaba: urcus pe o panta de 40 de grade ( unele zone sigur aveau 45) si smocuri de iarba la discretie ( nu a fost fun dar ne-a scos repede in creasta)Ciudat , ieri "ne-am bucurat" de un pui de canicula dar vizibilitatea era excelenta, am facut putina geografie a Romaniei, s-au vazut clar Cozia,Fagarasii, Iezer si daca storceai bine ochii se vedeau si Bucegii si Leaota. Pe creasta aveam vecinii: Parangul, Capatii, Cindrel si Lotrului. Misto rau.

Caldura mare domnle:


Drumul spre creasta:
Am facut un mic circuit, ne-am intors prin Curmatura Builei pe punct rosu si de acolo cruce albastra pana la intersectia cu brana care vine de la schitul Patrunsa.
Era sa uit, am facut un mic "filmulet": "Un zambet frumos :))
Scena 1Scena 2


3 comentarii: