duminică, 22 mai 2011

Cupa Malinului 2011


Pentru Cupa Malinului 2011 o sa am doar cuvinte de lauda:
Iubesc acest concurs, atmosfera facuta de participanti, mica galerie din buza vaii si nu in ultimul rand Valea Malinului. Sunt doua concursuri obligatorii pentru mine, chiar daca nu particip promit ca an de an o sa fiu prezent la acest eveniment pentru a face poze si a incuraja cunoscutii si Maratonul Piatra Craiului, cel mai frumos concurs de alergare montana la care am participat .
Anul acesta a fost un show total, la schi nivelul a explodatat fata de anii trecuti si am avut cinci concurenti care au schiat superb. Liniile au fost dementiale, baietii au avut cojones si au fost foarte motivati, iar Shosho a reusit (dupa un drop excelent) sa atinga o viteza supersonica si sa castige concursul.
Noi am facut galerie, poze peste poze si am mancat bunatile puse pe buza vaii de prietenul Fox:
Daca iubesti acest sport e ceva deosebit sa ajungi in luna mai in Muntii Bucegi la Cupa Malinului, sa-ti saluti cunoscutii ( te asigur ca sunt multi) si sa participi daca ai sange in instalatie, sau sa faci o ultima coborare dupa concurs, mers incet pentru a SAVURA VALEA MALINULUI.

Avem nevoie de acest concurs, e prea frumos sa-l descriu intr-o simpla postare. Merita efortul de la cabina Babele pana la intrarea in vale, lupta cu bolovanii si stancile la Hornul Pamantos si lungul drum pana la Gura Diham. Acest efort o sa fie rasplatit cu un cuncurs frumos, o vale deosebita si o atmosfera care trebuie descoperita.
Baietii in actiune:
Ochelarii roz ai Dianei si "fesul" meu preferat:
Dupa concurs am coborat incet si sigur Valea Malinului. Zapada a fost excelenta, cei care au schiat inaintea noastra ne-au lasat "o partie perfect batuta".
Klauss:

Vasi:


Danutz:
Popika:
Tomcat si Alex:

In Poiana Malinului am facut o pauza mai mare. Eu nu ma grabeam, am stat la poze si am baut berea pe care am tinut-o in ghiozdan ( Ciuc, bere rece la munte):

Io:

Un cutu simpatic ne-a tinut de urat:


Seara s-a incheiat superb, cu o gasca virusata, un gratar excelent (care merita multe cuvinte de lauda) udat bine cu multa bere pana seara tarziu. Mi-a placut mult Cupa Malinului 2011, la anu o sa fim in capul vaii pentru un nou concurs.

Adrian Caziuc ne-a ajutat cu aceste filme, trebuie sa-i multumesc!
Shosho, castigatorul Cupei Malinului 2011:Catalin Rotaru, locul 2:Alexandru Grigorescu, locul 3:


Prieteni in actiune. Virusatul Fox:

2 comentarii:

  1. Frumos tare :) Sper sa pot skia si eu la un moment dat pe vale asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Siguri o sa reusesti! Poti sa incepi cu o vale mai usoara, gen Cerb. Nu e mai grea ca partia Cazacu din Azuga ( valea Morarului in conditii de mai). Sau Morar, o vale incredibil de frumoasa

    RăspundețiȘtergere